ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

xoxtoulasbigΗ εταιρία ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, παρ’ ότι είναι «νέα»  στο χώρο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών (ιδρύθηκε το 2012) έχει να επιδείξει αρκετά σημαντικό έργο,  στη σύνταξη & έγκριση επενδυτικών προγραμμάτων,  στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, καθώς και στη διαχείριση χρέους επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Οι τομείς που δραστηριοποιείται η επιχείρηση είναι οι  ιδιώτες και οι επιχειρήσεις,  προσφέροντας  τις παρακάτω υπηρεσίες :

Για τους ιδιώτες

  • Νομική υποστήριξη Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών

Η Κ. ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους Νομικούς συνεργάτες και Χρηματοοικονομικούς συμβούλους, οι οποίοι σας μπορούν να σας ενημερώσουν πλήρως για τις δυνατότητες που σας παρέχονται από την ελληνική νομοθεσία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Ν.3869/2010 – «Νόμος Κατσέλη» – τροποπ. Ν.4161/2013), αλλά και να αναλάβουν την νομική σας εκπροσώπηση προκειμένου να κάνετε χρήση των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Παράλληλα, σε περίπτωση που δεν προβλέπεται η υπαγωγή σας στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τα στελέχη της εταιρίας μας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και επιστημονική κατάρτιση, έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν την πλήρη εκπροσώπησή σας προς τις τράπεζες (ή/και άλλους πιστωτές σας), προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνολική επαναδιαπραγμάτευση των οφειλών σας, και να επιτευχθεί μια κοινά αποδεκτή και αμοιβαία συμφέρουσα ρύθμιση αποπληρωμής τους.

Για τις επιχειρήσεις

  • Χρηματοπιστωτικές / Οικονομοτεχνικές Μελέτες

Αξιολόγηση / Διερεύνηση Νέων Χρηματοδοτήσεων

Κατάρτιση Επιχειρηματικών Σχεδίων.

Επιδοτήσεις – Επενδυτικά Προγράμματα – Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Μελέτες Βιωσιμότητας / Σκοπιμότητας.

  • Νομικές Υπηρεσίες

Νομική Υποστήριξη Επιχειρήσεων

  • Marketing / Πωλήσεις

Αναδιάρθρωση / Οργάνωση / Ανάπτυξη Πωλήσεων

Μελέτη, Σχεδιασμός και Υλοποίηση Marketing Plans

Ανάπτυξη / Προώθηση Brands

xoxtoulasΣχεδιασμός / Ανάπτυξη Συστημάτων Πιστοποίησης

  • ISO 9001 – Διαχείριση Ποιότητας
  • ISO 22000 (Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων)
  • ISO 14001 (Προστασία Περιβάλλοντος)

Με έδρα τη Ναύπακτο η εταιρία μας δραστηριοποιείται – κυρίως -  στις περιοχές της Δυτικής & Στερεάς Ελλάδος και της Πελοποννήσου.

Μπορείτε να παρακολουθείτε νέα που σας αφορούν στη σελίδα μας στο Facebook.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 26340-28706 & 6950-433027 και στο e-mail [email protected] για άμεση εξυπηρέτηση.