3dsnafΜε επιτυχία συνεχίζονται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε» σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.
Στις 16 Φεβρουαρίου 2014 υλοποιήθηκε η θεατρική παράσταση των δύο τμημάτων της Α΄τάξης του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου με τίτλο « Το σπίτι μου… το δάσος μου» της Γ. Αγγελοπούλου.
Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της προστασίας του δάσους, των φυτών και των ζώων απο την αδιαφορία των ανθρώπων.Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.
* Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Σκρεμίδα Ιωάννα και κα Αγγελοπούλου Αθηνά των δύο τμημάτων της Α΄ τάξης, καθώς και την θεατρολόγο – ηθοποιό Ευαγγελάτου Ειρήνη για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα απο τις θεατρικές παραστάσεις.
Δείτε μικρό μέρος των παραστάσεων που έχουν υλοποιηθεί κάνοντας click εδώ
Share on Facebook6Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.