psifiaki_elladaΜε την αριθ. 3141/12-8-2014 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εγκρίθηκε η ένταξη της πράξης «Αγροτική παραγωγή -Τουρισμός (ανάδειξη ευκαιριών) Δήμου Ναυπάκτου στον Άξονα Προτεραιότητας «02-ΤΠΕ και βελτίωση της ποιότητας ζωής» του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Η Πράξη αυτή συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και έχει προϋπολογισμό δαπάνης 50.000€ συν φ.π.α 11.500€ ήτοι συνολική δαπάνη 61.500€.

Αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία σύγχρονης υποδομής για την ανάδειξη, προβολή, ευρεία γνωστοποίηση και προώθηση στο ελληνικό και διεθνές κοινό, μέσω του διαδικτύου, των αγροτουριστικών, παραδοσιακών, ονομασίας προέλευσης, βιολογικών και άλλων τοπικών προϊόντων, όπως π.χ. λαϊκής τέχνης και παράλληλα η δημιουργία υποδομής για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών των προϊόντων, ηλεκτρονικών επιχειρηματι-
κών συνεργασιών και άλλων υπηρεσιών στενά συνδεδεμένων με σημαντικές πλευρές της κοινωνικοοικονομικής ζωής και ιδιαίτερα της ήπιας τουριστικής και αειφόρου ανάπτυξης.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.