Ένα νέο ΚΑΠΗ αναμένεται να δημιουργήσει ο Δήμος Ναυπακτίας στην Τ. Κ. Γαλατά.

Κατά την συνάντηση που είχε χθες  στο τοπικό κατάστημα Γαλατά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού Ιωάννης Ράπτης, συζήτησε με κατοίκους για τη  δημιουργία ΚΑΠΗ τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Τα προβλήματα του χωριού δημιούργησαν και κοινωνικά ζητήματα τα οποία σήμερα προσπαθούμε σιγά σιγά να τα επιλύσουμε. Ένα πρώτο βήμα είναι η καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και γενικότερα με τις αρχές του τόπου και επίσης η κοινωνική προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα ΚΑΠΗ θα είναι αμέριστη και συνεχής.

Ξεκινήσαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση, με τους ανθρώπους που δήλωσαν ενδιαφέρον και η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Βάλαμε με τον πρόεδρο σας τα διαδικαστικά ζητήματα και πάρα πολύ σύντομα, θα είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του νέου ΚΑΠΗ Γαλατά, στου οποίου ΚΑΠΗ βέβαια δεν θα συμμετέχουν μόνον  άνθρωποι της περιφέρειας του Γαλατά και της Χάλκειας αλλά και του όμορου δήμου Μεσολογγίου, τα διαμερίσματα που βρίσκονται δίπλα στο Γαλατά (Ευηνοχώρι, Αγ. Γεώργιος).

 Νομίζουμε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ξεκίνημα σήμερα για το Γαλατά και γενικότερα για την περιοχή γιατί τέτοιες δράσεις δίνουν ζωή και ελπίδα στους ανθρώπους που είναι σήμερα μοναχικοί, η μοναξιά είναι ότι χειρότερο υπάρχει για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας».

Στη συζήτηση  για το ΚΑΠΗ  παρεβρέθηκαν o Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας Αντώνης Πολονύφης, o  Δημοτικός σύμβουλος  Ντίνος Τσουκαλάς, ο πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας  Γαλατά  Ελ. Μπαλωμένος, ο σύμβουλος της τοπικής Κοινότητας Γαλατά Πετούσης καθώς  και ο πρόεδρος ΚΑΠΗ Ναυπάκτου κ. Ασημακόπουλος.

 

Ντίνος Τσουκαλάς: «Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΚΑΠΗ στην κοινότητα Γαλατά»

Σύμφωνα με το galatas.gr, για το θέμα τοποθετήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, ο οποίος με ανακοίνωσή του σχολίασε πως «μετά την απαίτηση του προέδρου της Τ.Κ. Γαλατά για την ίδρυση ΚΑΠΗ  στην Τ. Κ. Γαλατά, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να μην είμαι αρωγός εγώ προσωπικά και η παράταξή μου σε αυτή την προσπάθεια. Η ίδρυση ΚΑΠΗ στην κοινότητα Γαλατά είναι επιτακτική ανάγκη για μερίδα δημοτών οι οποίοι πρέπει να βρουν αδιέξοδο στα καθημερινά προβλήματα τα οποία μαστίζουν την κοινότητα  και όλη τη χώρα  μας. Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω ώστε το ΚΑΠΗ Γαλατά να είναι εφάμιλλο με όλα τα ΚΑΠΗ της Ελλάδας που λειτουργούν υποδειγματικά».

Galatas 2

 

πηγή / φωτο: galatas.gr

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.