Επιστημονική Ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία στη Ναύπακτο (15/11)

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00 το απόγευμα, η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι, διοργανώνει στη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Εκδηλώσεων, στη Ναύπακτο, την δεύτερη επιστημονική ημερίδα της με θέμα τη Πρόληψη και Καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα που ενδιαφέρει όλες τις οικογένειες και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη στα θέματα που αφορούν την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών αλλά και να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ομιλητές της επιστημονικής αυτής ημερίδας θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, μεταξύ των οποίων η Παιδοψυχίατρος Βάγια Παπαγεωργίου, ο εγκληματολόγος Γεώργιος Μόσχος, ο Ψυχιίατρος-Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Αγρινίου, Χρήστος Σκαμνέλος και ο Κοινωνικός Λειτουργός του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Αγρινίου, Γιώργος Καρακοβούνης. Την Ημερίδα θα συντονίσει ο Σχολικός Σύμβουλος Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Ζησιμόπουλος.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη και όπως έγινε γνωστό από τον Επιστημονικό Διευθυντή της «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» (Δροσίνη 1, Μεσολόγγι) Βασίλη Σταμάτη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του εγκεκριμένου από το αρμόδιο Υπουργείο προγράμματος.

imerida1511

Share on Facebook13Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.