Ιδρύθηκε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) ¨Προβάλλω την Ναυπακτία¨, στα πλαίσια της συλλογικής και εθελοντικής δράσης για την προβολή της Ναυπακτίας.

Διαβάστε όλο το δελτίο τύπου:

Αγαπητοί μας φίλοι

Στα πλαίσια της συλλογικής και εθελοντικής δράσης για την προβολή της Ναυπακτίας, ιδρύσαμε την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) ¨Προβάλλω την Ναυπακτία¨.
Η Κοιν.Σ.Επ. ¨Προβάλλω την Ναυπακτία¨ αποτελεί την πρώτη Κοιν.Σ.Επ. στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και μια από τις πρώτες σε πανελλαδικό επίπεδο. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη ύπαρξης μιας οργανωμένης παρουσίας στον Δήμο μας, που θα ασχολείται με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που υπάρχουν στην Ναυπακτία, με απώτερο σκοπό, την τουριστική ανάπτυξη, την παραγωγή προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας και του εθελοντισμού (τουρισμός, πολιτισμός, περιβάλλον, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.α.), που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον και την προώθηση της απασχόλησης.
Η Κοιν.Σ.Επ. είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση που διοικείται ισότιμα από τα μέλη της (μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας, με μια απλή αίτηση) και η λειτουργία της βασίζεται στην επιδίωξη συλλογικού οφέλους, ενώ το κέρδος της προκύπτει από δράσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το κοινωνικό συμφέρον.
Στα πλαίσια αυτά έχουμε προγραμματίσει συγκεκριμένες δράσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις αυτές από τον ιστότοπο www.gonafpaktia.com αλλά και στην σελίδα μας στο facebook (gonafpaktia).

Η Διοικούσα επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ.

Share on Facebook28Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.