loukopentetalmenoiΟ Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, όρισε δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ναυπακτίας με θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως την 28η Φεβρουαρίου 2017 και ανέθεσε σε αυτούς χωρίς αμοιβή την εποπτεία και συντονισμό δράσεων. Πιο αναλυτικά οι δράσεις που αναλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ως εξής:

Σαλαμούρας Χρήστος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες σε θέματα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης καθώς και την προετοιμασία ένταξης έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Κονίδας Παναγιώτης: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες σε θέματα που αφορούν την συγκοινωνία και την κυκλοφορία

Φράγκος Αντώνιος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες : Το Γραφείο Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών και την καταγραφή και αξιοποίηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας

Κωστογιάννης Νικόλαος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες: Το Γραφείο Αγροτικής παραγωγής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, τον Τουρισμό στον ορεινό όγκο, τα τοπικά συμβούλια, την ύδρευση, τα οχήματα και τα εργαλεία στην Δ.Ε. Αποδοτίας.

Κούκουνας Αθανάσιος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες θεμάτων Δ.Ε. Πλατάνου

Σωτηρόπουλος Πολύκαρπος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες θεμάτων Δ.Ε. Πυλλήνης

Κανέλλος Χαράλαμπος: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με αρμοδιότητες: Την Εξοικονόμηση Ενέργειας στον δήμο Ναυπακτίας και στην Δ.Ε. Αποδοτίας για τον δημοτικό φωτισμό, το Ληξιαρχείο, το Δημοτολόγιο, το ΚΕΠ, την αλληλογραφία, το προσωπικό της Δ.Ε., τα καύσιμα, τα ανταλλακτικά, τα κτίρια και την συλλογή των απορριμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άσκηση των αρμοδιοτήτων των εντεταλμένων Συμβούλων θα γίνεται σε συνεννόηση με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.