Γούλας 2.JPG

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γούλα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά μέλη του συνδυασμού, έγινε διαλογική συζήτηση και διαμορφώθηκαν από κοινού οι αποφάσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν.

Παρουσιάστηκε το σήμα του συνδυασμού και αναλύθηκε ο συμβολισμός του, ενώ ανακοινώθηκε η λειτουργία χώρου εργασίας του συνδυασμού στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Ο Γιώργος Γούλας ανέλυσε τους δύο πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η προσπάθεια του συνδυασμού. Πρώτος είναι τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού  που θα πλαισιώσει την εκλογική προσπάθεια και θα διαχειριστεί μετεκλογικά τις τύχες του Δήμου Ναυπακτίας. Δεύτερος είναι οι θέσεις του συνδυασμού για την Ναυπακτία που διαμορφώνουν το πρόγραμμα. «Με αυτά τα εργαλεία διαμορφώνουμε συγκεκριμένους και παρακολουθήσιμους στόχους» τόνισε ο Γ. Γούλας. Ως τρίπτυχο του σχεδιασμού του συνδυασμού τέθηκε ένα σύνολο κεντρικών έργων – στόχων, η βελτίωση της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση του δημότη.

Στη συνέχεια ο Γ. Γούλας έθεσε το ηθικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική αλλά και μετεκλογική πορεία της «Ανανέωσης και Δημιουργίας». «Πολλά αγκάθια φυτρώνουν κατά την προεκλογική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας από όλους να μη συμμετέχουν σε αναπαραγωγή μη διασταυρωμένων φημών που ενδεχομένως προσβάλλουν πρόσωπα, να μην εμπλέκονται σε απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια σε συζητήσεις και στο διαδίκτυο και να κρίνουν θέσεις, όχι πρόσωπα. «Τιμούμε τους αντιπάλους μας, για να είμαστε σε θέση να ζητάμε το ίδιο και εμείς από αυτούς» κατέληξε.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Γούλας υπενθύμισε το κάλεσμα του συνδυασμού προς τους νέους και νέες για να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Παρακινήστε τους νέους να ασχοληθούν με τις ερχόμενες εκλογές. Ακόμα και αν για κάποιο λόγο δεν τους αρέσουμε εμείς, να τους παροτρύνουμε να συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς. Καλύτερες επιλογές για τους ψηφοφόρους σημαίνουν καλύτερη μοίρα για τον τόπο μας. Αν τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι φορείς διαφορετικών αντιλήψεων και νοοτροπίας, θα είναι ένα πρώτο βήμα για ένα Συμβούλιο πολιτισμένο και συνεργατικό«.

Γούλας 1.JPG Γούλας 3.JPG

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

21 Σχόλια

  1. Petros

    Επειδή ήμουν χθες στη συνάντηση να πω δύο πραγματάκια που δε λέει η ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή άσχημα.

    Σε κάποια φάση ο Γούλας είπε ότι έχει ήδη 63 υποψηφιότητες δηλαδή το ένα τρίτο του συνδυασμού έτοιμο. Για να κατέβει χρειάζεται 56. ‘Αρα δεν έχει θέμα να μην κατέβει. Το ξεκαθάρισε και ο ίδιος.

    Άλλο που είδα είχε νέο κόσμο παιδιά που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά. Είχε και τους γνωστούς του Νταουσάνη αλλά οι νέοι ήταν πολύ περισσότεροι.

    Μίλησε και πολύς κόσμος η φωτογραφίες δεν δείχνουν τη κουβέντα που έγινε.

    Αυτά τα λίγα.

    Απάντηση
  2. Ανδρέας

    Επιτέλους νέες φάτσες, Νέος πολιτικός λόγος, Νέος κόσμος, όχι μόνο ηλικιακά αλλά και αυτοδιοικητικά.
    Νέοι όροι στην αυτοδιοικητική πολιτική συζήτηση.

    *Παρακολουθώ την τοπική πολιτική σκηνή αρκετά χρόνια και πρώτη φορά ακούω και διαβάζω για «ΗΘΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ» και για παρότρυνση του επικεφαλή παράταξης προς τα μέλη της «να μη συμμετέχουν σε αναπαραγωγή μη διασταυρωμένων φημών που ενδεχομένως προσβάλλουν πρόσωπα, να μην εμπλέκονται σε απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια σε συζητήσεις και στο διαδίκτυο και να κρίνουν θέσεις, και όχι πρόσωπα.»

    *Τίμιος πολιτικός λόγος που, και πάλι, για πρώτη φορά ένας υποψήφιος Δήμαρχος στέλνει κάλεσμα στους υποστηρικτές της παράταξης του ώστε να παρακινήσουν τους νέους να ασχοληθούν με τις ερχόμενες εκλογές. Ακόμα και αν για κάποιο λόγο δεν τους αρέσει η παράταξη τους , να τους παροτρύνουν να συμμετέχουν ακόμα και σε άλλους συνδυασμούς.

    *Και ένα τελευταίο που δεν αναφέρει η ανακοίνωση αλλά το διάβασα στην φωτογραφία από την εικόνα του προτζέκτορα και δεν το έχει πει κανένας τόσο καιρό είναι ένα πλαίσιο ελέγχου της δουλειάς του κάθε υπευθύνου. Τι πιο λογικό αλλά απολύτως καμία αναφορά.
    Συγκεκριμένα: «Οι αιρετοί και τα στελέχη του Δήμου ελέγχονται ανά τρίμηνο για την πορεία των βημάτων στα έργα του τομέ ευθύνης τους. Έτσι η καθημερινότητα δεν θα απορροφά τα στελέχη από τους κεντρικούς στόχους αλλά θα λειτουργούν παράλληλα.

    Καλή αρχή, Καλή Δύναμη, και καλή επιτυχία στο καινούργιο που πάει να γεννηθεί στη Ναυπακτία.

    Υ.Γ. Η βοήθεια και η στήριξη κάποιων παλιών με εμπειρία και τιμιότητα να ξέρετε πως θα σας χρειαστεί. Συνεχίστε με αυτόν τον ανανεωτικό αέρα αλλά μην παροπλίσετε έμπειρα τοπικά στελέχη με έργο και προσφορά στον τόπο μας.

    Απάντηση
  3. Ευα

    Ωραίο σηματάκι έχετε πάντως!!!
    Καλή αρχή.

    Υ.Γ. Αν καταλαβαίνω από το λογότυπο της υπογραφής η Βούλα η Σύψα το σχεδίασε?

    Απάντηση
  4. Χρηστος

    Ή μας δουλεύετε ή σας δουλεύει ο Νταουσάνης και δε το καταλαβαίνετε. Σημασία έχει ότι δε βρίσκεται κανένας σε όλο το Δήμο που πιστεύει ότι υπάρχει Γούλας. Ο μέντορας έχει αποφασίσει ήδη το τι θα πράξει. Όλοι λένε ότι ο Νταουσάνης θα πάει Παπαθανάση και ο Γούλας με το Γιωργάκη θα πάνε σπίτια τους. Αυτά προς στιγμή. Αν αλλάξει κάτι στη πορεία θα φανεί και κυρίως ο κόσμος θα το αντιληφτεί.

    Απάντηση
    • Χρήστος

      Μπες Lepantomag να δεις τι φωτιά αμόλυσα για το Γουλα.Οτι και καλά δεν κανει κουμαντο αυτός.Κοίτα το και πες μου αν θες να γράψω τιποτα ακόμα Μαρία.

      Απάντηση
    • Ευα

      Ποιοί όλοι το λένε Χρήστο?
      Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο από κανέναν.

      Απάντηση
  5. Γιώργος

    Μα καλά βάζετε τον Γούλα να πει αυτά περί διαδικτύου- «να μην εμπλέκονται σε απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια σε συζητήσεις και στο διαδίκτυο και να κρίνουν θέσεις, όχι πρόσωπα» – όταν είστε οι πρώτοι που παίζεται αυτό το βρώμικο όσο και αστείο παιχνίδι.
    Μόνο που δεν λέτε να καταλάβετε ότι σας έχουν πάρει γραμμή όλοι;

    Απάντηση
  6. Xaxaxaxaxa

    Παιδιά πηρατε γραμμη οτι ο Χρήστος πιο πάνω μπερδευτηκε και καρφωθηκε…
    Χαχαχαχαχα εγραψε σχολιο και μετα απο τη βιασύνη του να απαντήσει σε κάποια Μαρία το έγραψε εδω.
    Εχω λιώσει στο γέλιο.

    Απάντηση
  7. Ανώνυμος

    θέλει η χαρά να κρυφτεί και…
    καταλάβαμε οτι θες να να μας πεις ενα δυο πραγματάκια που δεν λέει η ανακοίνωση φίλε απο τα δυο πρώτα σχόλια. και στο σχόλιο που υπογράφεις ως ο δεύτερος χρήστος ξέρουμε οτι είσαι ο ίδιος.

    Απάντηση
  8. Χαχαχαχαχα

    γιώργο μπες να δεις τι έγραψα γι αυτο τον χρήστο. τώρα τον εμφανίζω ως μπερδεμένο. αργότερα θα τον εμφανίσω να ζητάει συγνώμη. οτι άλλο θες μου λες

    Απάντηση
  9. Ανώνυμος

    Όποιος ήταν χθες στη συνάντηση του Γούλα θα είδε ότι πραγματικά εκεί μέσα υπήρχαν άνθρωποι από όλα τα πολιτικά ρεύματα. Υπήρχαν νέοι άνθρωποι, πολλοί περισσότεροι απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος κακοπροέραιτος. Στη συγκέντρωση του Λουκόπουλου, αν εξαιρέσεις το πάνελ με τις τρεις νέους όλοι οι υπόλοιποι είναι πρόσωπα που όλοι μας τα βλέπουμε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Και το σημαντικότερο είναι ότι εμείς οι ίδιοι πολλές φορές τους βρίζουμε για την άκρως αποτυχημένη πορεία τους. Το καλό λοιπόν είναι ότι υπάρχει κάτι νέο στην πόλη μας, κάτι που όσο και να προσπαθούν κάποιοι να βάλουν ταμπέλες δεν τα καταφέρνουν….Γιατί δε μπορούν να μπουν ταμπέλες στους νέους ανθρώπους. Όταν η παράταξη Λουκόπουλου απαγκιστρωθεί από τα βαρίδια (που λέει και ένας φίλος μου), όταν «αποτινάξει» από πάνω της τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τότε ίσως κάνει μια νέα αρχή.

    Απάντηση
  10. καλύτερος

    600 άτομα χθες στον Γούλα. Μυθικό λογότυπο. Τρομερές ιδεες. Μόνο νέοι επιστήμονες και έμπειροι αλλά καθαροί πολιτικοί ανδρες.
    Απειρες γυναίκες, αλλά και παιδιά. Πάνω από 75%, τρελο ρευμα. Και ιδεες, ανανεωση, δημιουργια…
    Χ α μ ο ς !!!!

    Απάντηση
  11. Ανώνυμος

    Όχι δεν ήταν 600 άτομα στον Γούλα εκτός αν θες εσύ να τα βλέπεις τόσα. Περίπου στα 60 ήταν, αλλά να σου χαλάσουμε χατήρι. Ζήσε το όνειρό σου, αλλά και πάλι δε θα σε αφήσουν τα βαρίδια που κουβαλάει η παράταξή σου

    Απάντηση
  12. Ανώνυμος

    16.02 Ο ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΟΥΛΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.

    Απάντηση
  13. Ανώνυμος

    ποιος αρνηθηκε οτι ο Γουλας στηριζεται απο Νταουσανη. Κανενας. Εξαλλου και οι 2 το λενε. Καποιοι αλλοι κρυβονται πισω απο ανακοινωσεις στηριξης που τους επεβαλαν τα βαριδια και δε μπορουν να τα ξεφορτωθουν τωρα. Ειδες το χθεσινο δημοτικο συμβουλιο; για αυτα τα βαριδια μιλαμε. Πιανουν τις θεσουλες και δεν το κουνανε

    Απάντηση
  14. Ανώνυμος

    Τάκη Λουκόπουλε για σήμα της παράταξης βάλε την τριανδρία Κοτσανάς, Κοτρωνιάς και Καρακώστας μέσα στο φόντο των χρωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Μη κοιτάς που ο τελευταίος ήταν με τον Θανάση. Και ο πρώτος να δεις που θα σου κάνει τούμπες…..Ήδη άρχισε από χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτά θα αντιμετωπίζεις. Αν δεν τα βλέπεις ο ίδιος οι «αυλικοί» σου οφείλουν να στα πουν. Δυστυχώς η δυναμική σου ξεφούσκωσε και τα βελόνια τα κρατάει η παραπάνω τριανδρία.

    Απάντηση
  15. Ανώνυμος

    Διαπίστωσα ότι ήταν μια πολύ καλή πρώτη παρουσία του Γούλα, με εμφανές το νεανικό και αναπτυξιακό στίγμα που θέλει να δώσει.

    Φάνηκε ότι γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν στο σχήμα και παλιά/έμπειρα στελέχη αλλά και πολλά νέα πρόσωπα, με κοινό παράγοντα όμως την ηθική και την εργατικότητα. Όχι την ψηφοσυλλεκτική δύναμή τους.

    Ο Νταουσάνης αλλά και στελέχη όπως ο Τρύφωνας, ο Πράπας και ο Ασημακόπουλος φάνηκε ότι εκτιμούν ιδιαίτερα τον Γούλα και αυτό με κάνει να τον εκτιμώ και γω περισσότερο.

    Δεν εξετάζω αν έχει μεγάλη δύναμη ο Γούλας στα τοπικά, δεν με ενδιαφέρει αν μαζεύει κόσμο ή όχι, πδεν πτοούμαι από πονηριές ή τρικλοποδίες που μπαινουν από διαφόρους υποστηρικτές όλων των παρατάξεων.

    Αρκούμαι στην καλή γεύση που μου άφησε η πρώτη αυτή συνάντηση, μολονότι είμαι καινούριος στις ενδοπαραταξιακές διεργασίες και τα πολιτικά του τόπου.

    Ενοχλούμαι που κάποιος με τη μάσκα του ονόματος (Χρήστος-χαχαχας-καλύτερος-και ότι άλλο) πάει να απαξιώσει τεχνηέντως μια έντιμη όπως δείχνει προσπάθεια που γίνεται…

    …και η εμπλοκή της Ζιαμπάρα είναι πολύ άστοχη καθ’όσον η εικόνα που έχω είναι ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ Γούλα-Ζιαμπάρας, ασχέτως των όποιων -πολιτισμένων- διαφωνιών έχουν.
    (δε θα υπέσκαπτε τον Γούλα)

    Απάντηση
  16. Ανώνυμος

    μενω Αθηνα αλλα ψηφιζω Ναυπακτο. ο μονος τροπος να ενημερωθω για τα πολιτικα τρεχοντα της πολης ειναι το διαδικτιο. σας πληροφορω οτι εκει ο Γιωργος Γουλας ειναι μακραν ο πιο δραστηριος. κερδιζει πολυ απο εκει. εγω βρισκομαι πιο δεξια ποολιτικα και μαλλον Παπαθαναση θα ψηφισω αλλα το σωστο πρεπει να λεγεται.

    Απάντηση
  17. Ανώνυμος

    Φίλε μου να ψηφίσεις όποιον θες, αλλά μόνο ο Γούλας έχει νέους ανθρώπους μαζί του. Όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να βάλουν από τρεις τέσσερις νέους και μετά οι γνωστοί που φωνάζουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Βγήκε και ο Καρακώστας στο Lepanto να πει για το Ξενία. Ωραίος πολιτικός λόγος δε λέω αλλά τελικά δε μας είπε τι θέλει να γίνει με το Ξενία. Σε ένα πράγμα επέμενε: ότι έχει πει ο δωρητής…….Δηλαδή αν ο δωρητής είχε πει ότι όταν σταματήσει το Ξενοδοχείο θα πρέπει μετά να γίνει οίκος ανοχής, ο κ. Καρακώστας θα επέμενε??? Όχι ότι έχουμε κάτι με τους νόμιμους οίκους, αλλά κάποιος από την παράταξη του Τάκη θα πρέπει να του πει ότι οι καιροί αλλάζουν, η κοινωνία αλλάζει και ο Στάλιν με τον Λένιν πέθαναν.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.