2dim14Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα του προαυλίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει έχει να κάνει με την ολοκλήρωση του έργου, που η αρχική του μελέτη προέβλεπε ασφαλτόστρωση και ταρτάν για όλο το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο συστεγάζεται με το 7ο Δημοτικό, με συνολικό μαθητικό δυναμικό περί τα 350 παιδιά.

Η δημοτική αρχή αποφάσισε να τροποποιήσει την αρχική μελέτη, και με τα συγκεκριμένα χρήματα για το ταρτάν να ασφαλτοστρώσει το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και το Δημοτικό Σχολείο Λυγιά, δίνοντας όμως υποσχέσεις για την τοποθέτηση του ταρτάν στο 2ο δημοτικό σχολείο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένη η ασφαλτόστρωση από τον εργολάβο, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε για άγνωστους λόγους.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου για την αποψινή συζήτηση:

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου «Γιάννης Βλαχογιάννης», σας ενημερώνει ότι σήμερα 29/9/2014 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΞΕΝΙΑ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας και θα συζητηθεί εκτός ημερησίας το θέμα του προαυλίου του σχολείου μας.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας την Παρασκευή 29/9/2014 αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να διεκδικήσουμε να ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με την αρχική μελέτη.

Η παρουσία όλων (γονέων & Διδασκόντων) κρίνεται απολύτως απαραίτητη στο Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό των παιδιών μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Share on Facebook3Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.