Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του ιού του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισής του.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι η ενημέρωση, η χρήση και η προφύλαξη και επιπλέον σεβόμενοι και προασπιζόμενοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συνδράμουμε στον αγώνα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας,

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) και με την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε) του Παραρτήματος της Πάτρας θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, ενημέρωση- ευαισθητοποίηση πολιτών κ.ά. και θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 10 π.μ έως 1 μ. και 6 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Share on Facebook5Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.