ΦούνταΜε τη στάση της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ ασχολούνται δημοσιεύματα με σημερινό (EΔΩ) μάλιστα να αναφέρει πως «η νεαρή βουλευτής διαφωνεί με την αριστερή στροφή που επιχειρείται στη ΔΗΜΑΡ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη”.

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια με τις απαντήσεις της αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά τονίζοντας πως αναμένει τις αποφάσεις του συνεδρίου στο οποίο πάντως δε θα παραστεί.

Μιλώντας εξάλλου στην εφημερίδα Βραδυνή (ΕΔΩ) η κυρία Φούντα ερωτάται έαν σε περίπτωση που επιλέξει να ανεξαρτοποιηθείτε θα παρέδιδε την έδρα σας στη ΔΗΜΑΡ, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι σήμερα στη Βουλή καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, επέλεξε να διατηρήσει την έδρα του στη Β” Αθηνών και όχι στην Αιτωλοακαρνανία, αφήνοντας έξω από την Βουλή το στενό του συνεργάτη Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Και απαντά η κυρία Φούντα: «Δυόμιση χρόνια μετά την εκλογή μου θεωρώ πως πια υπάρχει κι ένα έργο, μια προσπάθεια να με συνοδεύει. Θέλω να πιστεύω λοιπόν πως πλέον «γνωριζόμαστε» με τον κόσμο της ΔημΑρ αλλά κυρίως με τους ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους, άρα ελπίζω να γίνει σεβαστή η όποια απόφαση θα πάρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως πλέον θα κριθώ από την πορεία και την συνέπειά μου και όχι από ιδεοληψίες περί κομματικής επετηρίδας. Αυτό το λέω για να κάνω σαφές πως δεν θα είναι αυτό που θα σταθμίσω όταν και αν χρειαστεί να αποφασίσω. Και να μου επιτρέψετε μια επισήμανση: χρωστάω πολλά στον Πρόεδρό μου και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, αλλά επέλεξε την έδρα της Β’ Αθήνας. Απλά. Δεν επέλεξε εμένα έναντι κάποιου. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος πολλές φορές, και πριν και μετά τις δύο εκλογές μου».

 

 

πηγή: agrinionews.gr

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.