easy2find1

 

Επένδυση στην παραγωγή ενέργειας από φυτική βιομάζα 20kW, σε Εγκεκριμένες Μονάδες.

Η Easy2Find Biomass and Energy,  εκμεταλλευόμενη τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των αδειοδοτήσεων, προτείνει στους επενδυτές της  να συμμετάσχουν με τη μορφή δικαιωμάτων/μεριδίων των 20kW, σε μία από τις 10 μονάδες παραγωγής ρεύματος ισχύος 1MW έκαστη, που βρίσκονται στο στάδιο πρώτης προσφοράς για τη διατύπωση των τελικών όρων σύνδεσης, και θα κατασκευαστούν σε περιοχές των Νομών Φθιώτιδας, Μαγνησίας Φωκίδας και Βοιωτίας.

Με την εταιρία να καλύπτει, με ίδια κεφάλαια ή τραπεζικό δανεισμό, το 50% του κόστους κατασκευής των μονάδων, το αρχικό κόστος επένδυσης μειώνεται από 60.000€ σε 32.300€ και ο επενδυτής κερδίζει περίπου 30.000€, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!
Ο επενδυτής εξασφαλίζει εγγυημένο και σταθερό εισόδημα 14.600€/χρόνο για 20 χρόνια, από την πώληση του ρεύματος στη ΔΕΗ!
Εκμεταλλευτείτε την συγκεκριμένη επενδυτική πρόταση, η οποία ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της αδειοδοτικής διαδικασίας και εκμεταλλευτείτε το μικρό χρόνο αναμονής μέχρι τη λειτουργία των μονάδων!
Παράλληλα, επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% που προσφέρει η εταιρία σε συγκεκριμένο μοντέλο καυστήρα-λέβητα 18kW και μειώστε τα έξοδα θέρμανσης του χώρου σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.