Ήττα για το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπακτου

Την ήττα γνώρισε, την Κυριακή, το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου στο Αγρίνιο από τον Πήγασο Αγρινίου. Η ομάδα του Π.Α.Σ. ξεκίνησε καλά το 1ο 10λεπτο αλλά λόγω της μεγάλης αστοχίας στην επίθεση δεν μπόρεσε να πάρει μεγαλύτερη διαφορά με αποτέλεσμα 10λεπτου 8-11. Το 2ο 10λεπτο ήταν καταλύτης για την συνέχεια του αγώνα καθώς η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύθηκε τις αδυναμίες των παιδιών του Π.Α.Σ. μέσα στην ρακέτα και στα ριμπάουντ και το ημίχρονο έληξε 27-24. Στο 3ο 10λεπτο τα παιδιά του Π.Α.Σ. βρήκαν λύσεις από την γραμμή 3 πόντων για να σπάσουν την άμυνα ζώνης του Πήγασου, όπου ευστόχησαν σε 5, με το 10λεπτο να λήγει ισόπαλο 41-41. Στο 4ο 10λεπτο τα τρίποντα δεν μπήκαν και η ομάδα του Αγρινίου έχτιζε διαφορά που άγγιξε και τους 10 πόντους. Τα παιδιά του Π.Α.Σ. πάλεψαν να γυρίσουν τον αγώνα, έφθασαν στους 2 πόντους τη διαφορά, αλλά δυο λάθη στο τέλος στέρησαν την ανατροπή. Ευτυχώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν την διαφορά με την οποία είχαν κερδίσει στη Ναύπακτο, με τύχη βέβαια καθώς ο παίχτης του Αγρινίου ευστόχησε σε 1 από τις 3 βολές που κέρδισε 1’’ πριν το τέλος σε λάθος φάουλ που υπέπεσε η ομάδα του Π.Α.Σ. με τελικό αποτέλεσμα 56-53.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΦΑΣΗΣ 28/02/2016
ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 56 – 53
Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.): Στυλιαράς Χρ., Καμπάς Η. 12, Μόραλης Μ., Παπαγεωργακόπουλος Μ., Χουλιάρας Αλ., Μπανιάς Δ. 3(1), Παγούρας Ελ. 16(4), Πολύχρονος Π. 22(2), Τριβήλος Απ., Λυμπέρης Β., Λαγαρός Γ., Τσαρούχης Κ.

 

Αήττητη συνεχίζει η μίνι Π.Α.Σ.

Αήττητη συνεχίζει η ομάδα μίνι του Π.Α.Σ. καθώς το Σάββατο πέρασε με ευκολία από το Μεσολόγγι με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη. Τα παιδιά του Π.Α.Σ. από την αρχή πήραν τα ηνία του αγώνα με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 17-48. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, αλλά τυπική διαδικασία, με τελικό σκορ 37-79. Για άλλη μια φορά οι νεαροί παίχτες του Π.Α.Σ έδειξαν τις επιθετικές αρετές τους καθώς ο πλουραλισμός στην επίθεση αποδεικνύετε σε βασικό όπλο της ομάδας, καθώς επίσης και ότι δεν υστερεί κανένας παίχτης που αγωνίζεται. Περαστικά στο νεαρό αθλητή του Π.Α.Σ Φούντα Φίλλιπο ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση στο γόνατο και θα επανέλθει σε έξι εβδομάδες.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27/02/2016
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 37 – 79
Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Σταυρόπουλος): Ντάλλας Φ. 11(1), Κουτσογιάννης Ι., Χολέβας Ι., Κουτσογιάννης Χρ. 11, Παγούρας Ι. 2, Φούντας Α. 7, Σταμάτης Π. 7, Γκερς Στ. 7, Στυλιαράς Σ. 8, Τσάτσος Γ. 4, Ζαμπάρας Δ. 15, Μαντζαρίνης Αν. 7.

Share on Facebook57Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.