Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο κλειστό του Αντιρρίου με 0-3 σετ, από την Ε.Α. Πατρών.

Η Ομόνοια είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο σετ, αλλά δικά της λάθη έδωσαν αβαντάζ στους πατρινούς στο τέλος του σετ και την ψυχολογική άνεση στα δύο επόμενα σετ να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να φτάσουν σε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Εντυπωσιακές φάσεις είχε το πρώτο σετ σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που δεν έλειπαν όμως και στιγμές έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ελαφρύ προβάδισμα κατάφερε να πάρει η Ομόνοια στα μισά με 16-13 αλλά με τον Γεράνιο στο σερβίς η ΕΑΠ κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά από το -3 στο +3 κάνοντας το 16-19. Άμεση ήταν η αντίδραση και της Ομόνοιας και με σέρβερ τον Κατσακούλη και επιθετικό τρίο τους Δασκαλόπουλο-Φαφουτάκη-Σούρτσε πήραν προβάδισμα με 23-22. Στο σημείο όμως αυτό δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπέρ τους στιγμή και με δύο χαμένα σεβρίς στο 23-22 και το 24-23 κράτησαν την ΕΑΠ στο παιχνίδι που πήρε την ευκαιρία και μαζί και το σετ με 24-26.

Η απώλεια του πρώτου σετ άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι δίνοντας το αβαντάζ στους φιλοξενούμενους. Η ΕΑΠ ξεκίνησε με 0-4 το δεύτερο σετ και σταδιακά ανέβασε τη διαφορά στους 7 πόντους (8-15) για να πάρει τελικά το σετ με ευκολία 16-25. Οριακό ήταν το σκορ στο τρίτο σετ σχεδόν ως τα μισά του (14-14). Εκεί η ΕΑΠ πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων με την Ομόνοια να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει την κατάσταση. Το σετ πήγε στους πατρινούς με 20-25 με το οποία πήραν τη νίκη με 0-3 σετ και ένα ακόμα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Β” Εθνικής.

Το πρωτάθλημα για την Ομόνοια συνεχίζεται αυτό το Σάββατο με ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Αιγιαλέοντα στο γήπεδο του Αιγίου. Μεγάλο πρόβλημα έχει πλέον η ομάδα με το γηπεδικό καθώς όχι μόνο δεν μπορεί να παίξει αγώνες στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ούτε για προπονήσεις χάνοντας το γηπεδικό αβαντάζ που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το χειρότερο όλων είναι πως η δυσλειτουργία της Γ.Γ.Α. και η αδυναμία εξεύρεσης λύσης από την Επιτροπή Σταδίου καθιστούν αβέβαιο το χρονικό προγραμματισμό επανόδου στο γήπεδο της Ναυπάκτου για όλα τα ομαδικά αθλήματα, την ώρα που τα πρωταθλήματά τους είναι σε εξέλιξη. Μία ακόμα απόδειξη του “ενδιαφέροντος” της ελληνικής κοινωνίας για τον αθλητισμό και τη νεολαία της.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος Φ., Κομάνι, Παυλόπουλος, Κοσκινάς, Ζαμπάρας, Τσακανίκας, Γραββάνης, Σούρτσε, Θεοφάνης, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

Ε.Α. Πατρών (Αντώνης Γεράνιος): Μακρυγιάννης, Σαρακίνης, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Γεράνιος, Γιαννούτσος, Κάββουρας, Ρουμελιώτης, Τσαρκάτογλου, Μπουρόλιας, Σύρος, Παναγιώτου.

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.