Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό πραγματοποίησαν ο τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της  ΚΕΔΕ, Θανάσης Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, Νίκος Κατσαντώνης και ο Γενικός Γραμματέας, Νίκος Τσερπέλης. Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος τα τρέχοντα ζητήματα του Σταδίου, ενώ κατατέθηκε και πλήρης φάκελος για όλα τα εκκρεμή ζητήματα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/12/2014 συνάντηση εργασίας του κ. Θανάση Παπαθανάση πρώην Δημάρχου Ναυπάκτου και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων & Νεολαίας της ΚΕΔΕ, του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου, κ. Κατσαντώνη Νικόλαου και Τσερπέλη Νικόλαου με τον Υφυπουργό κ. Ανδριανό Ιωάννη στο γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού.

Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου. Επισημάνθηκε η σημασία των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου για τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής.

Από την Επιτροπή διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου κατατέθηκε πλήρης φάκελος με τα εκκρεμή θέματα λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου και ενημερώθηκε ο υφυπουργός τόσο για τα υφιστάμενα έργα και την εξέλιξή τους, όσο και για την στρατηγική της Επιτροπής Διοίκησης για την ανάπτυξη του Σταδίου μακροπρόθεσμα.

Ο κ. Υφυπουργός δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο και τις προσπάθειες της Επιτροπής. Επίσης δεσμεύθηκε για τη λήψη συγκεκριμένων ενεργειών με στόχο την υποστήριξη του έργου της επιτροπής διοίκησης για την επίλυση άμεσων προβλημάτων.

Ο κ. Υφυπουργός συζήτησε εκτενώς με τον κ. Παπαθανάση για θέματα αθλητικών υποδομών και ζητήματα που αφορούν κυρίως τη νέα γενιά.

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του από τη συνάντηση και δήλωσε :

“Ξεκινάμε τη νέα περίοδο της αυτοδιοίκησης, χαράσσοντας τους βασικούς άξονες παρεμβάσεων σε ζητήματα νεολαίας και αθλητισμού, δίνοντας βαρύτητα στον τόπο μας.”

Share on Facebook4Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.